arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze filosofie

“Crossfit is een leefstijl. Je eet de juiste dingen, je traint hard, je pusht jezelf. Crossfit leert je zoveel over jezelf.” – Ben Smith, Crossfit Atleet.

Misschien komt jou dit bekent voor: Je traint je een slag in de rondte bij je crossfitbox, maar evengoed gebeurt er weinig of niet genoeg met je lichaam. Voor crossfitters die willen afvallen, spieren opbouwen, sterker willen worden of een gezondere leefstijl willen aannemen, hebben wij FoodRX ontwikkeld.


Bij Crossfit probeer je jezelf elke keer een stapje verder te pushen. Elke stap vooruit is een overwinning op jezelf. Naast goede kwalitatieve trainingen is voeding een essentieel onderdeel om stappen te maken richting jouw doel. De essentiële bouwstenen voor progressie liggen namelijk in de overige 23 uur van de dag dat je niet bezig bent met Crossfit.


Al train je nog zo hard bij jouw crossfitbox, als de voeding en levenstijl niet goed is ingericht naar jouw doelen, zal je weinig progressie boeken. Wij willen jou daar graag bij helpen.

Veel voorkomende problemen waardoor jij je doelen niet haalt

Je hebt geen concreet doel

Je bent aan het trainen, omdat je goed bezig wilt zijn. Als je echt wilt veranderen moet je een concreet plan hebben. Een wekelijks, maandelijks en jaarlijks doel is daarbij belangrijk. Je moet uitstippelen wat je eet en hoeveel je eet. 

Hierin begeleidt FoodRX jou.


Je probeert je leven meteen 180 graden te draaien

Doordat mensen hun leven rigoureus omgooien wordt de kans op mislukken alleen maar groter. Ze houden het simpelweg niet vol omdat een het aanneemen van een andere leefstijl stapje voor stapje gaat. FoodRX begeleidt jouw stap voor stap naar een betere versie van jezelf.

Geen aandacht voor juiste voeding

Door niet de juiste voeding te eten zullen resultaten achter blijven. Een gevolg van geen resultaat behalen is dat je minder gemotiveerd raakt. Zodra je eenmaal resultaat begint te zien zal je gemotiveerder worden en geen training willen overslaan.


Je focust je teveel op de uitkomst

Het is belangrijk om je te focussen op het proces van je doel. Veel mensen worden teleurgesteld, omdat ze onrealistische of slecht geplande doelen stellen. Er bestaat geen quick fix voor je resultaat, aandacht geven aan het proces is veel belangrijker.

Hoe wij jou gaan helpen:

  • Een begeleidingstraject van 13 weken
  • Het stap voor stap introduceren van kleine aanpassingen in jouw leefstijl
  • Een persoonlijke online coach
  • Een voedingsplan afgestemd op jou als individu
  • Waardevolle tips en weetjes
  • Toegang tot onze community

Met FoodRX begeleiden wij je stap voor stap naar je uiteindelijke doel. We kijken naar je eetgewoontes en leefstijl, passen daar kleine veranderingen in aan met als gevolg grote resultaten. Wij hebben al ruim 1200+ mensen succesvol mogen helpen. 


Ben jij de volgende?

Cookies