arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Voedingsbegeleiding voor Crossfitters

Meer kracht, resultaat en energie met FoodRX

Ontdek de voordelen

Aangesloten Crossfit boxen

1500+

Tevreden cliënten 

6 jaar

Toonaangevend in de voedingsbegeleiding

Geen gedoe, direct starten

Direct aan de slag met jouw

persoonlijke doelstelling

Evidence based

Wetenschappelijk onderbouwd

Meer resultaat

Score beter bij de workouts!

Blijvend resultaat

Stap voor stap gewoontes veranderen.

Persoonlijk

Afgestemd op jou als individu

Speciaal voor Crossfit

Ontwikkeld door- en voor crossfitters

Professionele begeleiding

Advies van experts

Inspirerende community

Netwerk en ga mee in de flow

Meegroei garantie

Altijd up-to-date

Ontwikkeld door ervaringsdeskundige

FoodRX is ontwikkeld door Training, Lifestyle en Voeding en speciaal bedoeld voor crossfitters die sterker willen worden, meer energie willen krijgen en betere resultaten willen boeken. Sinds 2013 bieden wij zowel aan particulieren als bedrijven (o.a. Brandweer en Politie) onze expertise aan. Meer dan 1200+ cliënten hebben wij geholpen naar zijn/haar persoonlijke doelstelling en plukken daar nog steeds elke dag de vruchten van.

Ervaringen

Ik heb geleerd van de online begeleiding dat vooral het totaal plaatje heel belangrijk is. Niet alleen de training, maar ook de voeding en lifestyle. Ik ben een stuk sterker geworden, meer kennis qua voeding en weet dat rust ook heel belangrijk is. FoodRX heeft mij veel PR's gebracht.

Rhea

Ik wilde wat vet kwijt en beter eten. Ik heb meer dan mijn doelstelling bereikt. Het traject was een eyeopener. Ik kwam er achter dat ik te weinig voedingstoffen binnenkreeg en door de adviezen van FoodRX is mijn eetpatroon stap voor stap aangepast. Hoe ik daar op reageerde en hoe ik mij daarbij voelde, was echt een hoogtepunt.

Joshua van Altena

Door het dagelijkse contact wist ik precies wat ik voor de week erna moest aanpassen. Ik voel mij veel beter en heb geen last meer van mijn buik. Ik merk dat ik sterken ben geworden, dat ik het langer kan volhouden en dat ik meer energie heb gedurende de training.

Linda Tan

Ik ben snel fitter geworden tijdens de begeleiding. Ik heb geleerd wat je moet eten, maar dat het ook te maken heeft met het totaal plaatje. De communicatie heb ik als zeer prettig heb ervaren. De coaches stonden altijd klaar. Ik zit lekker in mijn vel, sporten gaat lekker en ik slaap goed! 

Pim Zuidewind

Meer resultaat met FoodRX

Geen gedoe, direct beginnen!

Met FoodRX heb je geen aanloopperiode, je krijgt direct na start een intake formulier toegestuurd. Binnen 5 werkdagen start jouw persoonlijke programma. Met FoodRX heb je straks meer controle over je voeding. Wij leveren de handvatten en jij voert het uit.

Krijg hulp van experts

Elk persoon is uniek en iedereen ontwikkeld zich in zijn eigen tempo. Ongeacht jouw kennis van voeding willen wij de kans op succes zo mogelijk voor je maken. FoodRX kun je zien als de basis voor jouw Crossfit resultaten. Daarom begeleiden wij jou vanaf je start op verschillende manieren bij alle stappen die je gaat zetten om meer succes te halen. Jij hoeft dus geen voedingsexpert te zijn.

Kom bij de community

Gediciplineerd bezig zijn met je voeding kan soms eenzaam aanvoelen. Zeker als je weinig andere vrienden in je omgeving hebt die jou motiveren en stimuleren om door te gaan met je misschien "gekke" plannen en ambities. Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig en dus kan je wel wat steun gebruiken. Dit vind je in onze Community waarin onze gebruikers elkaar vinden, kennis delen, samenwerken, elkaar inspireren en helpen naar een hoger niveau. Je staat er dus niet meer alleen voor.

Speciaal voor Crossfitters

FoodRX is ontworpen door- en voor Crossfitters. Wij zijn voor de Crossfitter het laatste puzzelstukje richting een mooie & uitdagende doelstelling. Elke FoodRX coach beoefent zelf ook Crossfit.


Kom bij de community

Tegenwoordig is er zoveel verschillende informatie te vinden op het internet. Wij begrijpen dat deze snelle ontwikkelingen voor jou als Crossfitter niet altijd bij te houden zijn, dit is immers ook niet je vak. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Met FoodRX groei je daarom automatisch met ons mee. Wij innoveren constant en updaten ons programma wekelijks. Je hoeft dus zelf geen onderzoeker te zijn.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Ervaringen

Ik herstel veel sneller nu ik mijn voedingspatroon heb aangepast. Ik kan nu vier á vijf keer per week de WOD pakken. Door de begeleiding weet ik precies wat bepaalde voeding met mij doet. Ik ben veel bewuster, dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doelstelling heb behaald.

Andra Laarhuis

Ik ben in totaal 40 kg afgevallen en ben met de begeleiding zelfs verder gegaan dan mijn doelstelling van 80kg. Gedurende het programma heb ik geleerd om door te gaan. Ik houd van een biertje en daar heb ik mee leren omgaan. Met betrekking tot Crossfit heeft het mij veel gebracht. Ik heb meer power in mijn WOD's. Er werd zelfs gezegd dat ik als een Maserati ging.

Fred Hoogland

Cookies