FoodRX - Online coaching voor Crossfitters
Cookies
Video Aspect Ratio: 4:1

Voedingsbegeleiding voor Crossfitters

Meer kracht, resultaat en energie met FoodRX

Ontdek de voordelen

3 jaar

Aangesloten Crossfit boxen

1500+

Tevreden cliënten 

6 jaar

Toonaangevend in de voedingsbegeleiding

Geen gedoe, direct starten

Direct aan de slag met jouw

persoonlijke doelstelling

Evidence based

Wetenschappelijk onderbouwd

Meer resultaat

Score beter bij de workouts!

Blijven resultaat

Korte uitleg unique selling point

Persoonlijk

Korte uitleg unique selling point

Speciaal voor Crossfit

Korte uitleg unique selling point

Professionele begeleiding

Advies van experts

Meegroei garantie

Korte uitleg unique selling point

Voordeel

Netwerk en ga mee in de flow

Ontwikkeld door ervaringsdeskundige

Omschrijf kort en concreet wat je bedrijf doet, voor welke doelgroep je er bent, welke problemen je oplost en met name wat jouw bedrijf / product uniek maakt. Het doel van dit gedeelte is om autoriteit en betrouwbaarheid uit te stralen. Maak deze tekst persoonlijker en aantrekkelijker door je drijfveer en de daarbij behorende missie te omschrijven. Wat is jouw massive transformation purpose? Waarom doe jij wat je doet?

Ervaringen

Ik heb geleerd van de online begeleiding dat vooral het totaal plaatje heel belangrijk is. Niet alleen de training, maar ook de voeding en lifestyle. Ik ben een stuk sterker geworden, meer kennis qua voeding en weet dat rust ook heel belangrijk is. FoodRX heeft mij veel PR's gebracht.

Some person - Company BV

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant


Testing purposes

Joshua van Altena

Door het dagelijkse contact wist ik precies wat ik voor de week erna moest aanpassen. Ik voel mij veel beter en heb geen last meer van mijn buik. Ik merk dat ik sterken ben geworden, dat ik het langer kan volhouden en dat ik meer energie heb gedurende de training.

Linda Tan

Ik ben snel fitter geworden tijdens de begeleiding. Ik heb geleerd wat je moet eten, maar dat het ook te maken heeft met het totaal plaatje. De communicatie heb ik als zeer prettig heb ervaren. De coaches stonden altijd klaar. Ik zit lekker in mijn vel, sporten gaat lekker en ik slaap goed! 

Pim Zuidewind

Meer resultaat met FoodRX

Geen gedoe, direct beginnen!

Met FoodRX heb je geen aanloopperiode, je krijgt direct na start een intake formulier toegestuurd. Binnen 5 werkdagen start jouw persoonlijke programma. Met FoodRX heb je straks meer controle over je voeding. Wij leveren de handvatten en jij voert het uit.

Krijg hulp van experts

Elk persoon is uniek en iedereen ontwikkeld zich in zijn eigen tempo. Ongeacht jouw kennis van voeding willen wij de kans op succes zo mogelijk voor je maken. FoodRX kun je zien als de basis voor jouw Crossfit resultaten. Daarom begeleiden wij jou vanaf je start op verschillende manieren bij alle stappen die je gaat zetten om meer succes te halen. Jij hoeft dus geen voedingsexpert te zijn.

Kom bij de community

Gediciplineerd bezig zijn met je voeding kan soms eenzaam aanvoelen. Zeker als je weinig andere vrienden in je omgeving hebt die jou motiveren en stimuleren om door te gaan met je misschien "gekke" plannen en ambities. Vrienden en familie snappen niet altijd waar je mee bezig en dus kan je wel wat steun gebruiken. Dit vind je in onze Community waarin onze gebruikers elkaar vinden, kennis delen, samenwerken, elkaar inspireren en helpen naar een hoger niveau. Je staat er dus niet meer alleen voor.

Speciaal voor Crossfitters

FoodRX is ontworpen door- en voor Crossfitters. Wij zijn voor de Crossfitter het laatste puzzelstukje richting een mooie & uitdagende doelstelling. Elke FoodRX coach beoefent zelf ook Crossfit.


Kom bij de community

Tegenwoordig is er zoveel verschillende informatie te vinden op het internet. Wij begrijpen dat deze snelle ontwikkelingen voor jou als Crossfitter niet altijd bij te houden zijn, dit is immers ook niet je vak. Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Met FoodRX groei je daarom automatisch met ons mee. Wij innoveren constant en updaten ons programma wekelijks. Je hoeft dus zelf geen onderzoeker te zijn.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Ervaringen

Ik herstel veel sneller nu ik mijn voedingspatroon heb aangepast. Ik kan nu vier á vijf keer per week de WOD pakken. Door de begeleiding weet ik precies wat bepaalde voeding met mij doet. Ik ben veel bewuster, dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doelstelling heb behaald.

Andra Laarhuis

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Fred Hoogland

De krachtigste zin / alinea uit de testimonial van een tevreden klant

Shanna Herweijer
I really like this style! I would recommand this!
Some person - Company BV