De uitgebreide intake duurt 30 min en bestaat uit:

  • Voedingsanalyse
  • Trainingsanalyse
  • Leefstijl analyse
  • Doelen en wensen

Met de uitgebreide intake krijg je een goed beeld van je gezondheid, voedingspatroon en leefstijl. Na het bespreken van jouw doelstelling gaan we gericht op zoek naar een passende strategie die bij je past met mogelijke vervolgstappen.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 06-11015283 of gebruik onderstaand formulier:

Vraag een intake gesprek aan!


Wetenschappelijk bewezen

Goed in je vel zitten kan veel mentale en fysieke ongemakken voorkómen. Dit is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Het is belangrijk om de juiste voedingsmiddelen tot je te nemen, op jouw eigen niveau te sporten en stress zoveel mogelijk te beperken. Leer luisteren naar je lichaam en zoek naar een balans die voor jou prettig is én het gewenste resultaat geeft.

Hoe werkt het precies?

Na aanvraag nemen we direct contact met je op. We sturen jou een intake formulier + een voedingsdagboek op. Als deze formulieren ingevuld zijn ingeleverd, plannen we samen een intake gesprek in. Het gesprek van ongeveer 30 minuten zal plaatsvinden via Skype of op onze locatie.

Locatie

Kantoor TLV

Het intake gesprek zal plaatsvinden op ons kantoor in Haarlem of via Skype. Het is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als openbaar vervoer.

Adres gegevens:

Training, Lifestyle en Voeding
Rutherfordstraat 3
2014KA Haarlem

Skype gegevens:
Naam: Training, Lifestyle en Voeding

Vraag nu je 1-op-1 intakegesprek aan!

Ben je klaar om je levensstijl naar een "gezonder" niveau te tillen? Klik dan op de knop hieronder voor een 1-op-1 sessie met Melvin Schol of Bram Crans.

Vraag aan!