Download dit E-book gratis!
Direct Toegang
X
Download dit E-book gratis!
50% Complete
E-book met 38 gezonde recepten en ontdek hoe je gezonder leert leven!

Page content

Review Isolate Excellent (vanille) bodystore.nl

In deze review zullen wij de volgende punten behandelen voor Isolate excellent van Bodystore.nl: De oplosbaarheid, prijs, smaak en de voedingswaarden.

Oplosbaarheid

Bij een eiwit shake is het belangrijk dat de poeder goed oplost in vloeistoffen als melk of water. Als dit goed is, zullen er geen klonten ontstaan die het mengen verslechterd. Volgens de informatie op het product zal het niet klonteren en is het een zeer zuiver product. Dit kan bevestigd worden aangezien hij goed oploste bij de test.
Volgens het etiket mix je 30 gram (1 maatschep) met 250 ml water, melk of vruchtensap. Hoe minder vloeistof des te dikker de shake wordt. Na een aantal testen kunnen wij concluderen dat het product goed oplost. De oplosbaarheid is in dit geval dus voldoende.

Prijs

Een ander belangrijk aspect van een aankoop is de prijs, en vooral bij een prijzig product als een voedingssupplement. De gemiddelde prijs voor één eiwit shake is 0,64 eurocent. Dat zou voor dit product betekenen dat het 1000 gram / 30 gram = 33.333 daarvoor 33.333 x 0.64 = 21.333 euro zou moeten kosten als het zou voldoen aan de gemiddelde prijs. De gemiddelde prijs van dit product is echter 0,897 cent per shake. Dat ligt dus boven het gemiddelde waardoor het product relatief duur is. De prijs van het product is dus onvoldoende

Smaak

De smaak verschilt natuurlijk per persoon, maar het is duidelijk dat een eiwit shake niet chemisch moet smaken. De Isolate excellent smaakt absoluut niet chemisch, dus dat is erg positief. Voor dit product is het wel erg belangrijk om niet te veel water toe te voegen. Naar onze mening verslechterd de smaak wanneer er teveel water is toegevoegd. Al met al is het dus zaak om je goed aan de gebruiksinstructies te houden om het goed te laten smaken. In dit geval is de smaak van het product voldoende.

Voedingswaarden

Aangekomen bij het belangrijkste deel van de review; de voedingswaarden. Een product kan heel goedkoop, smaakvol of goed te mengen zijn, maar als de voedingswaarden niet goed zijn samengesteld dan is het niet aan te raden.
Hieronder zijn de voedingswaarden vermeld voor Isolate excellent van bodystore.nl.

  Per 100 g Per dosering
Energie 1561 kJ/ 360 kcal 469 kJ/ 108 kcal
Eiwit 90,41 g 27,15 g
Koolhydraten 0,98 g 0,29 g
-Waarvan suikers 0,98 g 0,29 g
Vetten 0,39 g 0,12 g
– Waarvan verzadigde 0,39 g 0,12 g
Zout 0.79 g 0,24 g

Gezien de voedingswaarden is dit een prima product, het zit hoog in eiwitten en de calorieën per dosering zijn laag. In dit geval zijn de voedingswaarde van het product voldoende.

Conclusie

De oplosbaarheid is goed, de smaak is prima en de voedingswaarden scoren op een goed niveau. De prijs is wel wat aan de hoge kant. Wij zouden dan ook zeker de afweging kunnen nemen om dit product aan te schaffen, ondanks de hogere prijs. Kwaliteit staat bij ons ook voorop. Wel vinden we het product er aan de buitenkant niet aantrekkelijk uitzien, daar is ruimte voor verbetering, maar over het algemeen is het een goed product.

Comment Section

0 reacties op “Review Isolate Excellent (vanille) bodystore.nl

Plaats een reactie


*