Download dit E-book gratis!
Direct Toegang
X
Download dit E-book gratis!
50% Complete
E-book met 38 gezonde recepten en ontdek hoe je gezonder leert leven!

Page content

Review Modifast ProtiPlus

Wanneer het doel afslanken is, kan een gezond eetpatroon niet achterblijven. Om hierbij te helpen is onder andere ProtiPlus van Modifast in het leven geroepen.

Wij hebben via Eiwitten.nl deze repen ontvangen. In de onderstaande tekst review Modifast ProtiPlus.

ProtiPlus
ProtiPlus is een goedgevulde, lekkere eiwitreep en onderdeel van het afslankprogramma van modifast. Door de hoeveelheid aan vezels en eiwitten zorgt ProtiPlus voor een grote mate van verzadigdheid, waardoor honger of lekkere trek gestild wordt. Hierdoor wordt het makkelijker om van producten af te blijven die meer calorieën bevatten, waardoor een negatieve energiebalans (afvallen) voor jou makkelijker te behalen is. Bovendien zorgen de eiwitten er voor dat je spiermassa behouden blijft.

Geen maaltijdvervanger
ProtiPlus is geen maaltijdvervanger, maar een supplement. Er zijn dan ook verschillende weekprogramma’s opgesteld zoals men kan zien op de verpakking. Het woord ‘mogelijk’ is belangrijk, want je moet niet denken dat alleen ProtiPlus eten gezond is, daar mist het namelijk vele vitaminen en mineralen voor die we als mens zijnde nodig hebben.

Verkrijgbare smaken

 • Melkchocolade-Pistache
 • Melkchocolade-Kokosnoot
 • Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Melkchocolade-Caramel*
 • Chocolade

*Melkchocolade-Caramel is door ons getest en wij vonden het een reep met een aparte nasmaak. De caramel valt weinig te proeven, maar de melkchocolade smaak is er wel enigszins in terug te vinden. Eentje vinden wij lekker, maar in onze optiek moet je er niet drie van opeten. De volgende keer zullen wij in ieder geval zeker een andere smaak proberen.

Jouw ervaring
Heb je ervaring met Modifast ProtiPlus en wil je hierover iets kwijt? Reageer dan hieronder!

  Comment Section

  0 reacties op “Review Modifast ProtiPlus

  Plaats een reactie


  *