Download dit E-book gratis!
Direct Toegang
X
Download dit E-book gratis!
50% Complete
E-book met 38 gezonde recepten en ontdek hoe je gezonder leert leven!

Page content

Review Modifast tussendoor en-cas

Wil je afvallen maar kun je de verleiding niet weerstaan om naar ongezonde voedingsmiddelen te grijpen? Dan is modifast tussendoor en-cas misschien iets voor jou. Een lekkere eiwitreep die zorgt voor een verzadigd gevoel.

Wij hebben via Eiwitten.nl Modifast repen toegestuurd gekregen. Lees hieronder de review Modifast tussendoor en-cas.

Wat is Modifast tussendoor en-cas?

Achterkant recensie modifast tussendoortje

Achterkant

recensie tussendoortje modifast

Voorkant

Modifast tussendoor en-cas is een reep die door zijn machtige en lekkere smaak uw behoeften naar ongezonde voedingsmiddelen doet verdwijnen. De reep is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het ook nog eens goed is voor zowel de spieren als voor de stoelgang.

Kritisch puntje

Op de verpakking wordt ook gemeld dat het gebruikt kan worden als maaltijdvervanger, dit raden wij niet aan. Modifast tussendoor en-cas bevat niet alle vitaminen en mineralen die wij nodig hebben op een dag en voldoet in onze optiek daarom niet als maaltijdvervanger. Zie dit daarom als een ‘cheat meal’ en niet als een volwaardig tussendoortje .

Verkrijgbare smaken

Modifast tussendoor en-cas is verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Pure & witte chocolade
  • Sinaas & pure chocolade

Pure & witte chocolade is een lekkere, machtige maar taaie reep. Je proeft de sensatie van twee verschillende smaken, maar de échte chocoladesmaak konden wij niet proeven. Voor ons smaakte de reep meer naar bonbon.

Onze conclusie

Modifast tussendoor en-cas is een lekkere eiwitreep die goed dient als tussendoortje. Door zijn lekkere en machtige smaak is het zeker een aanrader voor mensen die willen afvallen maar veel moeite hebben met een gezond eetpatroon. Deze eiwitreep is prima maar wat wij adviseren is om deze reep één keer in de week te consumeren.

Uw ervaring?

Heb je ervaring met modifast tussendoor en-cas en wil je hierover iets kwijt? Reageer dan hieronder!

Comment Section

0 reacties op “Review Modifast tussendoor en-cas

Plaats een reactie


*